Om oss

Øvingshotellet åpnet 18. september 2009 og er en del av Schous kulturbryggeri, som er en satsning i regi av Kulturetaten i Oslo Kommune. Øvingshotellet finner du nederst på Grünerløkka i Oslo.

Øvingshotellet leier ut 49 utstyrte øvingsrom i ulike størrelser på timebasis. Du betaler kun for tiden du bruker i motsetning til tradisjonelle øvingslokaler med fast månedsleie. Det eneste man trenger å ta med seg er eget instrument og instrumentkabel hvis man trenger det.

Vi har øvingsrom som passer for alle som har behov for å øve med prosjektene sine, enten man er solist, spiller i band eller et større ensemble. Vi har daglig innrykk av musikere i alle aldre og de fleste sjangre.

Øvingsrommene er fra 6 til 82 kvm og er fordelt på fire hovedkategorier:

•  Solist
•  Band
•  Ensemble
•  Preproduksjon

For full oversikt over romtyper og priser, klikk her.

Øvingstid kan bestilles her eller man kan møte opp for drop-in booking.

Enkelte av rommene er også egnet til seminarvirksomhet, teaterarbeid eller andre typer produksjoner.

Øvingshotellet er miljøsertifisert via Stiftelsen Miljøfyrtårn

miljofyrtarn

Schous kulturbryggeri er en stor kultursatsing i regi av Kulturetaten, Oslo kommune, der deler av tidligere Schous bryggeri på Grünerløkka omdannes til et levende kulturkvartal. Fire spennende virksomheter holder hus i Schous kulturbryggeri: Popsenteret – opplevelsessenter for populærmusikk, Riksscenen – scene for nasjonal og internasjonal folkemusikk, joik og folkedans, Oslo musikk- og kulturskole, samt Øvingshotellet.

Visjonen for Schous kulturbryggeri er å bidra til nyskaping og utvikling av musikk og kulturaktiviteter i Oslo.