Kategorier
Ukategorisert

Månedens øver: Traces Gospel Choir

Traces Gospel Choir ble startet av vokalist, artist, komponist og stemmepedagog Tracee Lewis Meyn. Født og oppvokst i Los Angeles, kom hun til Norge i 1999, der hun i tillegg til å jobbe på Universitet i Oslo og Norsk Musikkskole jevnlig samarbeider med kjente og ukjente artister. Hun kan skilte å ha sunget med artister som Steve Vai, Kenny Loggins og Paul Anka, mens hun her i Norge har samarbeidet med blant annet King Midas, Amulet, Madrugada og Ravi/Dj Løv. Hun var sist å se som mentor i årets «Stjernekamp», der hun i Øvingshotellets preproduksjonslokale veiledet deltakerene i sjangeren gospel. Denne uken var Tracee tilbake på Øvingshotellet sammen med Traces Gospel Choir/»Traces» som hun har ledet siden oppstarten i 2006:

Aktuell med:

Traces har i år 10års-jubileum og dette skal feires med en fantastisk konsert der vi tar frem gamle låter i tillegg til at vi presenterer et knippe nye. Dette skjer på Cosmopolite torsdag 1. desember, og i tillegg til vårt fantastisk band, «Einstein», har vi med oss Marianne Pentha, Monica Ifejilika og OMVR denne kvelden.

Om Traces Gospel Choir:
Traces ble stiftet i 2006 og er et lite kor med 16-18 kvinner. Sangerne har en variert musikalsk bakgrunn, og sammen skaper de unike stemmene en helt spesiell amerikansk gospel-sound. Vi har opptrådt på flere tv-produksjoner, deriblant TV-aksjonen, Idrettsgalaen, Lindmo og Kvelden før kvelden, for å nevne noen. I 2010 var vi med på showet «Litt av en mann» med Rune Andresen og Espen Beranek Holm, og vi sang sammen med Karpe Diem på Nasjonal Minneseremoni i 2011. Samme år kom også debutalbumet «Gratitude».

Traces Gospel Choir ledes av Tracee lewis Meyn
Traces Gospel Choir under ledelse av Tracee Lewis Meyn

Fremtidsplaner
Vi håper å starte opp med innspillingen av en ny plate i 2017. Ellers skal vi fortsette å synge og arrangere låter, og med litt flaks dukker det nok opp nye og spennende oppdrag igjen.

Om Øvingshotellet
Vi er på Øvingshotellet flere ganger i året. Siden vi er såpass mange trenger vi god plass. Det er herlig å øve på et sted hvor alt av backline er på plass, det er bare å komme, plugge inn og sette i gang! I tillegg er rommene lyse og fine. Øvingshotellet er et fantastisk sted.

img_6622_mindre
Fra venstre: Marte Ydstie, Nanna Skjold, Janina Siroiney, Monica Lystad, Siv Iren Misund, Makeda Dyhre, Trine-Line Biong

(Ingress foto: Rosa Taslimi)